Trener Jang Bojsa pred Zvezdu: Ne može ovakav stadion da bude tih

Trener Jang Bojsa Rafael Viki je pričao pred medijima o meču koja očekuje njegov tim protiv Crvene zvezde na Marakani.

Tim je kompletan sa izuzetkom veziste Kastriota Imerija. Gotovo svi igrači su mi na raspolaganju za ovu utakmicu. Znamo šta da očekujemo od Crvene zvezde. Imali smo puno utakmica bez mnogo pauze između i kao što sam rekao, izuzev jednog igrača nemamo druge povrede. Nije situacija takva da smo probali razne formacije. Igrali smo kao i prethodnih 15 meseci. Već imam ideju kako treba da igramo sutra, rekao je Viki.

Kaže da dobro poznaje crveno-bele, koje je gledao u više navrata ove sezone.

-Pogledao sam različite utakmice Crvene zvezde iz lige i sa Mančester sitijem. Poznat nam je protivnik, znamo da je to odličan tim i veliki klub i zato znamo šta nas sutra čeka. Što se tiče te tradicije i istorije, između Jang Bojsa i klubova iz Beograda, nije mi to iskreno poznato, a nije ni odlučujuće za sutrašnju utakmicu.

Biće ovo repriza plej-ofa kvalifikacija iz 2019, kada je Zvezda prošla u Ligu šampiona.

-Ja lično 2019. godine nisam bio ovde. Ne mogu o tome mnogo da kažem, to može Ulisi. Ta utakmica nije relevantna za sutrašnju. Sigurno je dobro što su neki igrači doživeli ovaj teren, ali četiri godine u fudbalu su mnogo. Ne mogu što se drugih stvari tiče da komentarišem 2019. godine. Drago mi je što smo ovde, ovo je Liga šampiona, ući ćemo u utakmicu i hoćemo da pobedimo, to je naša ideja, ali to nije jednostavno nikada u Ligi šampiona. Imamo ambiciju i ona se sigurno ne menja.

Na stadionu će biti gotovo 50.000 domaćih navijača.

-Ne može se trenirati taj osećaj. Neki su to doživeli, a mi kao stručni štab ćemo pripremiti svoj tim. Biće žučno, glasno, slaviće se svaki pogodak, ali moramo to da preokrenemo to u pozitivnu situaciju za nas. Za takve utakmice se vežba i trenira. Koga god da pitate da li hoće da igra pred tihim ili bučnim navijačima, reći će vam ovo drugo. Ne može ovakav stadion da bude tih, na nama je da preokrenemo tu atmosferu, da igramo sa mnogo vere, kao protiv Lajpciga. Videćemo da li ćemo uspeti da utišamo stadion sa 50.000 navijača. Ne smemo da dozvolimo da nas isprovociraju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE