Gocić pred Brešu: Ako budemo maksimalni, pobedićemo

Vaterpolisti Novog Beograda u petak od 20 časova i 30 minuta u drugom kolu A grupe Lige šampiona gostuju u Italiji ekipi Breše. Novobeograđani su u prvom meču bili ubedljivi protiv rumunske Steaue sa 19:7, dok je Breša nadigrala španski Sabadelj sa 10:9.

Mi smo već imali jednu utakmicu ove nedelje, doduše taj meč u Superligi Srbije protiv Starog grada nije bio tog inteziteta i kvaliteta kakav nas očekuje u petak u Italiji. Spremamo se na najbolji mogući način i ja se nadam da ćemo do petka uspeti da formu podignemo na maksimalan nivo kako bismo pružili najbolju moguću igru. Ukoliko bude tako, očekujem pobedu, rekao je trener Novog Beograda Živko Gocić i potom detaljnije analizirao narednog protivnika:

Breša je izuzetno kvalitetna ekipa. Imaju uhodan sistem igre koji neguju godinama, Ali, ja sam optimista, jer verujem u ovu ekipu i naš rad koji smo do sada imali. Maksimalno koncetrisano i motivisano ćemo ući u tu utakmicu i nadam se da ćemo doći do pobede, konstatovao je Gocić,

Šef stručnog štaba aktuelnog prvaka Srbije je istakao da prosces uigravanje ekipe u koju je tokom letnje pause stiglo mnogo novih igrača, protiče kao što je i plarirano:

-Svi momci koji su novi su prihvatili način radi, i ono što je jako važno dobro se osećaju kao deo našeg tima. Takođe, dosadašnjim radom sam izuzetno zadovoljan. Od prvog dana priprema svi momci su odradili sve što sam ja sa mojim stručnim štabom zamilsio, nadam se samo da ćemo i nastaviti u tom ritmu, poručio je Gocić.

Prvotimac Novog Beograda Angelos Vlahopulos odlično poznaje tim Breše, s obzirom da je godinu dana bio član ovog italijanskog tima:

Ovo je veoma bitna utakmica za nas, a Breša ima vrlo kvalitetan tim, Dobro znamo kako igraju. Voma su brzi i agresivni i tokom čitave utakmice imaju odličan ritam. Ipak, mi smo potpuno spremni za sve što nas čeka. Moramo da pružimo maksimum i uzmemo tri nova boda koja će nam biti značajna za nastavak takmičenja, zaključio je Vlahopulos.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Rusi prvi do najboljih 8

Ruski teniseri Andrej Rubljov i Danil Medvedev plasirali su se u četvrtfinale mastersa u Madridu. Posle dobijenog taj brejka, Medvedev...

POVEZANE OBJAVE