Makabi znatno oslabljen protiv Partizana, trener Kataš ne krije zabrinutost

Partizan će u prvom kolu Evrolige gostovati Makabiju koji će po svemu sudeći biti znatno oslabljen u ovom susretu.

Naime, sigurno je da će meč propustiti jedan od najboljih igrača iz prošle sezone Vejd Boldvin, a izgleda da na teren neće istrčati ni centar Džoš Nibo, kojeg su tokom leta mediji dovodili u vezu sa crno-belima, ali je na kraju produžio ugovor sa timom iz Izraela.

Trener Makabija Oded Kataš priznao je da je zbog svega zabrinut pred ovaj susret.

Povrede Vejda i Niba su nas uzdrmale, ali svako mora da istupi i preuzme deo na sebe da bismo ostvarili rezultat. Vrlo sam zabrinut. Čak i da su njih dvojica sto odsto spremni, mislim da nam ne bi bilo lako. Partizan je jedan od najboljih napadačkih timova Evrope, bio je to prošle godine, siguran sam da će biti i ove. Mogu da pogode iz svih pozicija. Mi smo bili “kratki” i protiv Jerusalima, tako da nam nimalo neće biti lako sutra, istakao je Kataš i osvrnuo se na crno-bele:

Kaminski im je doneo raznovrsnost. On je veoma talentovan igrač, koji će zahtevati od nas da radimo brojne stvari u odbrani. Iskreno se nadamo da će Nibo moći da zaigra i da će biti u stanju da pruži sve od sebe. Verujem da će tako biti, jer nam je mnogo bitan i u napadu i u odbrani.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE