Posle Zvezde, i Partizanovi omladinci slavili u Ligi šampiona!

U jednoj od najlošijih sezona u istoriji seniorskog tima Partizana, svetla tačka bio je omladinski pogon, koji se okitio šampionskom titulom.

To im je donelo mesto u Ligi šampiona u ovom uzrastu, a sada su u prvom kolu slavili u Rumuniji protiv vršnjaka iz Univerzitatee minimalnim rezultatom 1-0, uveličavši tako 78. rođendan kluba iz Humske.

Pred brojnim navijačima domaće ekipe fudbaleri našeg tima su počeli stegnutije i prvu fazu utakmice obeležila je inicijativa tima iz Krajove.

Međutim, već u 15. minutu je domaće navijače “ohladio” Dušan Jovanović, koji je doneo prednost crno-belima posle dodavanja kroz šesnaesterac od strane Alilovića.

U drugom poluvremenu su, i pored vođstva, fudbaleri Partizana krenuli ofanzivnije i ozbiljno namučili golmana Gogu, čijom zaslugom je izbegnut ubedljiviji poraz.

Podsetimo, nešto ranije slavili su i omladinci Crvene zvezde, koji igraju u grupnoj fazi koja prati seniorske sastave. Oni su bili bolji od Jang Bojsa, dok crno-beli nastupaju u delu za nacionalne šampione u ovom uzrastu, dok se kasnije ukrštaju timovi iz oba dela kako bi se dobio šampion Evrope u ovom uzrastu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE