Vojvodina poslala čestitiku Partizanu: Pronosite slavu srpskog sporta

Danas JSD Partizan i fudbalski klub Partizan slave 78 godina od osnivanja. Čestitke povodom jubileja su stigle sa raznih strana, a posebno se izdvojila Vojvodina.

Naime, Predsednik Sportskog društva Vojvodina Dragoljub Zbiljić je uputio čestitku crno-belima.

-Dragi naši sportski prijatelji, srećan vam rodjendan. U danu kada proslavljate 78 godina postojanja vašeg sportskog društva najiskrenije vam želimo da i ubuduće ostvarujete vrhunske sportske rezultate i pronosite slavu srpskog sporta i naše Srbije, naveo je Zbiljić u čestitki “crno-belima”.

On je podsetio da su Vojvodina i Partizan sportski rivali na terenu, ali i istinski prijatelji.

Mi jesmo na terenu sportski rivali, ali smo i istinski prijatelji i budite uvereni da nas u SD Vojvodina raduje svaki uspeh vaših sportista i klubova, kao što mi uvereni da na isti način naši uspesi raduju vas, a sve na dobrobit naše Srbije, naveo je Zbiljić i dodao:

-Svaki medjusobni susret naših sportista na sportskim terenima je istinski praznik sporta koji sa nestrpljenjem iščekujemo i kome se jednako radujemo i mi i vi, do narednog takvog susreta još jednom vam čestitamo veliki praznik i želimo vam puno uspeha u radu. Sportski pozdrav.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mijailović pričao o budžetu Partizana pa pomenuo i Zvezdu

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović obratio se javnosti povodom potpisa novog ugovora trenera Željka Obradovića. Naime, Mijailović je govoriti o...

POVEZANE OBJAVE