EL: Ne vredi, Olimpijakos opet pobedio PAO!

Veliki derbi 1. kola Evrolige odigran je u Atini, gde je Olimpijakos kao gost ponovo pobedio Panatinaikos posle produžetka.

PAO je vodio većim delom meča. Na poluvremenu je bilo 7 poena prednosti za domaće, a tu prednost su uspeli da sačuvaju i u trećoj četvrtini.

Četvri perido počinje serijom 0:11 za goste, ali je PAO na krilima Slukasa ponovo povratio vođstvo. U završnicu regularnog dela se ušlo u pravi revovleraški obračun za tri poena, pošto su pljuštali koševi na obe strane i smene u vođstvu.

Posle greške Lesora, Olimpijakos je imao napad za pobedu, a potom i Slukas šut za pobedu sa druge strane, ali se otišlo u produžetak.

U dodatnih 5 minuta potpuna dominacija crveno-belih i Nikole Milutinova koji je dominirao na obe strane terena i na kraju doneo važnu pobedu.

Srpski centar je završio meč sa 15 poena i 7 skokova za 35 minuta. Vokap i Piters su ubacili po 17 poena, Gos 16, dok je Kenan postigao 14.

Kod PAO-a Slukas je ubacio 20 poena, Grigonis 17, Ernangomez 13. Bivši centar Partizana Matijas Lesor je ubacio 10 poena uz 10 skokova, dok je bivši plej Crvene zvezde Luka Vildoza ubaio 5 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mijailović pričao o budžetu Partizana pa pomenuo i Zvezdu

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović obratio se javnosti povodom potpisa novog ugovora trenera Željka Obradovića. Naime, Mijailović je govoriti o...

POVEZANE OBJAVE