Haland o Gvardioli: Napadač otrkio šta mu je pre potpisivanja za Siti rekao Pep

Najbolji napadač današnjice Erling Haland rekao je da ga je menadžer Mančester sitija, Pep Gvardiola pre potpisivanja za njegov tim upozorio da je najvažnije da bude usresređen tokom treninga.

Haland je u Siti stigao iz Dormunda, a već u prvoj sezoni je oborio rekord Premijer lige o broju postignutih golova u jednoj sezoni. Sjajni napadač je postigao 52 gola u svim takmičenjima.

-Pep je baš zahtevan, radi se o brojnim stvarima. Kada smo razgovarali pred samu realizaciju mog transfera, posebno mi je naglasio da je važno da budem fokusiran tokom treninga. Rekao je da će me prebiti ukoliko se toga ne budem pridržavao, a da je sve ostalo manje bitno, rekao je najbolji napadač današnjice i dodao:

-Tako je to sa njim i Mančester Stijiem, zbog toga i jesu ovoliko uspešni. Pritisak postoji, ali je to prisutno i individualno i timski. Zahteva se maksimalna pažnja tokom treninga, jer ostatak dana provodimo odmarajući.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki derbi bez Srba!

Srpski golman Marko Dmitrović neće biti u sastavu Sevilje za večerašnji gradski derbi protiv Real Betisa, koji se igra...

POVEZANE OBJAVE