Haos u Holandiji nakon meča: Priveden nekadašnji fudbaler Zvezde

U drugom kolu grupe E Lige konferencija, fudbaleri AZ Almkara savladali su Legiju rezultatom 1:0.

Nakon utakmice u Holandiji nastao je veliki haos, pošto se holandska policija sukobila sa delegacijom tima iz Poljske. Policija je zatvorila kapije stadiona iako svi gosti iz Varšave nisu uspeli da ga napuste. Mediji pišu da je razlog zatvaranja to što su gostujuće pristalice krenule da napuštaju AFAS stadion na suprotnoj strani u odnosu na predviđenu.

U tom sukobu najgore su prošli srpski fudbaler Radovan Pankov i Žosue. Njih dvojica su izvučeni iz autobusa i odvedeni u policijsku stanicu, iako su sve vreme bili u autobusu.

-Rezultat svega je da su dvojica fudbalera Legije, kapiten Žosue i defanzivac Radovan Pankov, izvučeni iz autobusa bez ikakvog razloga, odvedeni u policijski automobil i odvezeni u stanicu. Policija je dala ultimatum: ili će ova dvojica igrača napustiti autobus ili će svi biti izbačeni iz njega. Trener Legije Kosta Runjajić, tim menadžer Konras Pašnjevski i klupski advokat su taksijem otišli za njima u stanicu, prenose poljski mediji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE