Arnautović nije imao sreće: Inter zamenu pronašao u napadaču sa otkupnom klauzulom od 60 miliona evra!

Nedavno se na susretu Empolija i Intera povredio Marko Arnautović. Ušao je u igru u drugom delu i pretrpeo tešku povredu mišića koja će ga na duže vreme udaljiti sa terena.

Prema pisanju Kalčomerkata, Inter je spreman u zimskom prelaznom roku dovesti napadača koji će zameniti prekaljenog Arnautovića. Poznato je i ko im je glavna meta.

Prema ranije navedenom izvoru, milanski velikan “bacio je oko” na golgetera Porta. Reč je o iranskom ‘superstaru’ Mehdiju Taremiju.

Ovaj 31-godišnji napadač igra za Porto od 2020. godine i jedan je od ključnih igrača kluba poslednjih godina. Pravo je čudo da već ranije nije postigao neki unosan transfer.

Premda ima otkupnu klauzulu od 60 miliona evra, ugovor mu ističe sledećeg leta. Zbog toga je Porto spreman pustiti ga ove zime za svega 15 miliona evra.

Kalčomerkato tvrdi da je Inter spreman ponuditi cifru koju traže Portugalci. Tako bismo Taremija od nove godine mogli gledati u Seriji A.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE