Duljaj posle pobede: Zahvaljujem se Nathu!

Fudbaleri Patizana došli su do osme pobede u Superligi Srbije i tako zadržali prvo mesto pred reprezentativnu pauzu pošto su slavili protiv Mladosti iz Lučana 2:0.

Trener Igor Duljaj nije krio oduševljenje prikazanim na stadionu u Humskoj.

– Čestitam mojim igračima na prikazanoj igri. Ova utakmica je bila specifična zato što posle nje ide pauza od 14 dana, tako da neki igrači možda danas nisu glavom bili tu. Drago mi je što su me demantovali. Ušli smo u nižem ritmu i bilo nam je teško da pronađemo rupe. Da smo na početku uspeli da postignemo gol drugačije bi se razvijala utakmica. Već sam pomenuo da je kolega izveo dva mlada igrača, to je izuzetno hrabar potez i raduje me to, sa te strane čestitke. Još jednom mogu da pohvalim navijače koji su danas bili fenomenalni. Možemo biti zadovoljni, odlična kombinatorika i kombinacija lopte između Natha, Zahida, Belića i drugih. Godi prvo mesto, ali to ništa trenutno ne znači. Nije važno ko prvi krene nego ko prvi prođe kroz cilj. Igrači su mirni, samo red, rad i disciplina mogu da nas održe.

Partizan igra sve bolje.

– Imate dosta novih igrača i potrebno je vreme i mnogo je lakše kada imate rezultat. Polako oni ulaze u “štos”, prepoznaju filozofiju sa treninga. Ovo sve što vidite to mi radimo na treningu. Odbrana počinje od igrača koji igraju u napadu. Ako oni odrade odličan presing naravno da je poslednjoj liniji lakše. Svaka pobeda bez primljenog gola daje samopouzdanja.

Zbog dobro poznatih dešavanja u Izraelu Bibras natho je smogao snage da zaigra meč.

– Rekao sam mu da ću ga razumeti ako nije u stanju da izađe na teren, da slobodno kaže. On je vezan za Partizan i veoma je bitan šraf i zahvaljujem mu se što je imao hrabrosti i snage i pored teške situacije. Porodica mu je okej, pričali smo. Dalje detalje ne znam.

Publiku u Humskoj je još jednom oduševio Gajas Zahi.

– To je igrač koji paklen, inteligentan, vredan, pošten, radan i imali smo takav dogovor da kad bude spreman počeće i da igra. Došao je pred ovu utakmicu i rekao “Šefe ja sam spreman”. Dogovor stoji – igraš, završio je Duljaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sjajne vesti za Ilića: Piksi ga stavio na spisak pa postigao gol Milanu (VIDEO)

Fudbaler Torina Ivan Ilić danas je osvanuo na širem spisku reprezentacije Srbije pred predstojeći EURO, a već večeras je...

POVEZANE OBJAVE