Kenan nakon pobede protiv Panatinaikosa: Ataman nema poštovanja

Košarkaš Olimpijakosa Ajzea Kenan govorio je o jučerašnjem derbiju u Atini. Njegov tim, Olimpijakos savladao je Panatinaikos u gostima rezultatom 88:78. 

U produžetku Olimpijakos je ubacio 14 koševa, a PAO samo četiri. 

-Bilo je napeto. Oni su učinili utakmicu takvom. Pogađali su, igrali čvrsto, ali mi smo sve to izdržali i ostali tim, odgovorili smo važnim šutevima koje smo pogodili. Atmosfera je bila skroz luda, njihovi navijači su bili neverovatni. Oni su nam otežali posao. Mi smo se samo držali zajedno i trudili se da igramo našu prepoznatljivu košarku, rekao je Kenan.

Iz Olimpijakosa su otišli Slukas i Vezenkov, a došao je Nikola Milutinov. 

-Klub je odradio dobar posao u sastavljanju tima, iako su nam otišli Slukas i Vezenkov. Klub je odlično reagovao, pronašao dobre momke, koji mogu da se uklope sa ostalima. Sviđa mi se kako izgledamo na terenu. Zaista verujem da ako ostanemo zdravi imamo velike šanse da stignemo do borbe za trofej, istakao je košarkaš Olimpijakosa.

Kenan se u jednom momentu utakmice sukobio sa trenerom Panatinaikosa Erginom Atamanom, pošto je bek crveno-belih prišao da čuje šta Ataman govori Slukasu, što je izazvalo burnu reakciju turskog stručnjaka.

-Samo sam stao tamo i probao da čujem, gledao sam svoja posla. Slukas je došao do mene i gurnuo me, pa sam mu uzvratio. On je tako udario i Atamana, pa se trener uznemirio zbog toga. Rekao je neke stvari po kojima vidim da nema poštovanja, a ja sam čovek. Ako mi kažeš nešto čime me ne poštuješ, ja ću da ti odgovorim kao muškarac muškarcu, briga me je ko si ti, objasio je Kenan i dodao:

-To je sve. Imam puno poštovanje prema njemu kao treneru, igrao sam protiv njegovih ekipa, ja se isto takmičim i ostavljam sve na terenu. Kada sam van terena ja sam porodičan čovek, dobar momak i samo pokušavam da radim sve što pomaže mom timu, završio je Kenan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SVE BROJNIJI: Još jedna olimpijska viza za Srbiju!

Srpski tim na OI u Parizu od sada je bogatiji za još jednog člana. Našu zemlju će predstavljati i veslač...

POVEZANE OBJAVE