Oglasio se Pankov: Evo šta je izjavio srpski fudbaler nakon incidenta

Srpski fudbaler i igrač poljske Legije, Radovan Pankov završio je u pritvoru zbog navodnog sukoba sa članom obezbeđenja na utakmici sa AZ Alkmarom.

Ipak, sinoć je stigao u Varšavu posle nekoliko sati provedenih u holandskom pritvoru.

Bivši igrač Zvezde se danas obratio svima saopštenjem koje su objavili mediji u Poljskoj.

-Želim da se zahvalim svim Legionarima, ljudima iz kluba i našem hrabrom i ponosnom vlasniku i predsedniku Darijušu Mioduskom. Sada sam još srećniji što sam izabrao ovaj klub, jer promoviše iste vrednosti koje ja propagiram: čast, dostojanstvo, ponos i porodicu.

Želim da se posebno zahvalim premijeru Republike Poljske Mateušu Moravjeckom, koji je stao iza nas i pokazao da je hrabar, častan i drag čovek, kao i svi Poljaci koji uspešno sebe predstavljaju širom sveta.

Sve do juče imao sam jednu kuću, onu u Srbiji, ali od sada smatram Varšavu i Poljskom mojim drugim domom. Moja porodica i ja ovo nikada nećemo zaboraviti, poručio je Radovan Pankov.

Holandski mediji tvrde da će protiv Pankova biti podignuta krivična prijava, mada iz Poljske uzvraćaju da su dokazi protiv njega  slabi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE