IVANOVIĆ POSLE +43: Još smo daleko od onoga kako bismo mogli da igramo, videće se to na utakmicama koje dolaze

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su sa dominantnim partijama ostavivši Cedevita Olimpiju u drugom kolu ABA lige na preko 40 poena razlike na kraju.

Trener crveno-belih Duško Ivanović bio je zadovoljan izdanjem svoje ekipe, ali i dalje vidi mesta za napredak.

Imali smo pravi pristup protiv ekipe koja ima izuzetno dobar roster, ali nisu našli stil igre. Što se naš tiče, osim prvih šest minuta, igrali smo onako kako smo trebali da igramo. Mislim da su momci odigrali fokusirano, angažovano, disciplinovano. Još smo daleko od onoga kako bi mogli da igramo, videće se to na utakmicama koje dolaze, istakao je Ivanović.

Ponovo je, poput konferencije nakon evroligaškog trijumfa, dobio pitanje o Jagu Dos Santosu. Ovog puta je Brazilac dobio šansu, ali je promašio čak 10 pokušaja da ubaci trojku.

On je momak koji ima energije i želje da igra. Ja mislim da on ima kvalitet i manje-više večeras je imao agresivnost, ali mislim da ne treba da gledamo samo njegov napad. Treba gledati malo više od toga. To je njegova agresivna odbrana i njegova organizacija igre, smatra trener Zvezde.

U 3. kolu košarkaši Zvezde gostuju čačanskom Borcu 15. oktobra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE