TRENER RADNIČKOG PREZADOVOLJAN POSLE ZVEZDE: Nismo parkirali dva autobusa u šesnaestercu

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog poraženi su danas od Crvene zvezde, ali su pružili pravi spektakl svojim navijačima uz ukupno sedam golova (4-3).

Trener Radničkog Feđa Dudić bio je prezadovoljan, uprkos porazu na kraju.

Zaista sam prezadovoljan izdanjem moje ekipe, posebno u prvih pola sata utakmice. To je Radnički kakav želim da gledam i ukoliko ponovimo takav pristup i u narednim utakmicama, onda za nas nema zime. Svaki od igrača je pružio maksimum, pa čak i za nijansu više od toga. Nismo se zatvorili, parkirali dva autobusa u šesnaestercu i oslanjali se na kontre, već smo hrabro izlazili i pritiskali Zvezdu, čime smo je onemogućili da kreira igru iz poslednje linije. Jedino na šta nismo mogli da utičemo je individualni kvalitet Zvezdinih igrača. Nažalost, on je bio presudan za konačan rezultat. Nadam se da je naša publika podjednako ponosna na igrače, kao što sam ja, jer dati tri gola ovakvoj Zvezdi nije mala stvar, rekao je Duduć.

Radnički u sledećem kolu gostuje Napretku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Hauard ima dve ponude za nastavak karijere

U četvrtak je mnogo vesti stiglo vezanih za Markusa Hauarda. Prvo je zvanično dobitnik nagrade "Alfonso Ford" za najboljeg strelca...

POVEZANE OBJAVE