Nejpir: Još uvek nisam na svom maksimimu, kada budem znaćete

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivo savladali Cedevita Olimpiju u drugom kolu ABA lige. Kao i protiv Asvela, u redovima crveno-belih se istakao Šabaz Nejpir.

-Mislim da smo odradili odličan posao. Plan je bio da izađemo, igramo svoju igru i napravimo dobar rezultat. Mislim da smo danas kao tim igrali na neverovatnom nivou, rekao je Nejpir za Meridian sport posle utakmice.

Iako najavljen kao derbi, duel sa ekipom iz Ljubljane nije opravdao pomenuti epitet.

-Naravno da sam očekivao više od njih . Oni su dobar tim, ali mi mi smo u sjajnom ritmu i prosto – nekada se dogodi ovakva utakmica. Samo se nadaš da ćeš tada biti na pobedničkoj strani.

Zabeležio je prve minute u ABA ligi, ali nije se previše osvrtao na debi u regionalnom prvenstvu. Ono što je jedino važno za Nejpira jeste epilog, odnosno trijumf njegove ekipe.

-To je košarka. Bez obzira u kojoj ligi igraš, to je samo košarka. Ovo mi jeste bila prva utakmica u ABA ligi, ali ono što je važno jeste pobeda. Svaka pobeda za nas je sjajna. Pomaže nam da izgradimo hemiju. Pomaže nam da shvatimo ko smo jedni drugima. Uvek je sjajno pobediti.

Iako je povreda iza njega, i dalje nije zadovoljan sopstvenom formom, već objašnjava da kada bude bio apsolutno spreman – svima će biti jasno da je Šabaz Nejpir u punoj snazi.

-Ne, još nisam na svom maksiimumu. Nisam igrao u četvrtoj četvrtini jer smo imali ogromnu razliku. Polako idem ka tome. Nadolazim. Imao sam povredu kakvu nisam imao do sada u karijeri. Uvek moraš da se boriš sa povredama i trudiš se da uradiš sve što se tiče prevencije, ali nekada je teško to uraditi. Kada budem 100%, vi ćete to znati, zaključio je Zvezdin košarkaš.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE