Selektor Stojković nema dilemu: Ja ću da ih odvedem na Evropsko prvenstvo

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković govorio je na konferenciji za medije pred mečeve sa Mađarskom i Crnom Gorom u okviru kvalifikacija za EURO.

Selektor je potvrdio informaciju da Vlahović neće igrati ova dva meča.

-Vlahović je otpao sa liste, jer ima bolove u donjem delu leđa. Imali smo tu informaciju još prošle nedelje, bio sam u kontaktu sa njim, onda i naš doktor sa njihovim doktorom i njime lično, tako da on neće biti na spisku.

Srbija ima 10 bodova, dva više od Crne Gore.

-Šta ste očekivali da budemo na EP posle tri kola? Da li tražite rezultat ili bolju igru? Možemo da igramo bolje, ali rezultat je najbitniji. Nisam ni ja zadovoljan mnogim stvarima, pa ne kritikujem javno. Cilj Srbije i moj lični cilj je da se Srbija nađe na Evropskom prvenstvu. To je prioritet. Učinićemo sve da tako i bude. Nije alarmantna situacija. Da ne donosimo prerano neke zaključke. Da vidimo kraj, pa ćemo pričati o svemu. Nemojte imati dilemu da ćemo učiniti sve da odemo u Nemačku, rekao je selektor i dodao:

-Ja ću da ih odvedem na Evropsko prvenstvo, tu nema priče, osećam se daleko motivisanije i sigurnije nego pre mesec dana. Ta praznina kada igraš bez publike, to je stvarno… Osećaj koji ne bih želeo da imam ikada više dok sa selektor. Želim pun stadion, ambijent, da budem deo sportske manifestacije i da znamo za šta igramo. To nismo imali, kriivom nekog, nebitno koga, ali se radujem što nas čeka tih 70 hiljada u Budimpešti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Rusi prvi do najboljih 8

Ruski teniseri Andrej Rubljov i Danil Medvedev plasirali su se u četvrtfinale mastersa u Madridu. Posle dobijenog taj brejka, Medvedev...

POVEZANE OBJAVE