Bivši srpski reprezentativac video pobedu Reala nad Dalasom, Jabusele se susreo sa Egzumom posle incidenta i doneo pobedu zajedno sa Kampacom! (VIDEO)

Košarkaši Dalas Meveriksa gostovali su madridskom Realu u sklopu priprema za novu NBA sezonu i u pravom spektaklu izgubili sa 127-123.

Međutim, 16.000 gledalaca u Vizink centru ostalo je uglavnom uskraćeno za glavnu zvezdu večeri i svog miljenika Luku Dončića, koji je u timu Mevsa dobio svega pet minuta minutaže.

Među počasnim gostima na ovoj utakmici na tribinama se našao i bivši srpski reprezentativac, a nekada igrač Kraljevskog kluba Novica Veličković.

Domaćin je vodio malom razlikom većim delom prvog poluvremena, ali je u završnom delu istog NBA ekipa preuzela vođstvo koje je tokom trećeg perioda iznosilo i +14.

Ipak, na krilima pre svega Geršona Jabuselea i Fakunda Kampaca, kao i sjajnom igrom u odbrani Vensana Poarijea, došlo je do velikog preokreta na kraju utakmice.

Poarije je vezao dve sjajne rampe, a na drugoj strani trojkama sve rešili njegov sunarodnik i prošlosezonski plejmejker Crvene zvezde.

Zanimljivo i da je ovo bio prvi susret, kada je reč o klupskoj konkurenciji, Jabuselea sa Dante Egzumom – koji je ovog leta obukao dres Dalasa – nakon velikog sukoba igrača Reala i Partizana u drugoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bolonja kiksnula u borbi za Ligu šampiona, Salemakers neverovatnim golom spasao bod (VIDEO)

Fudbaleri Bolonje remizirali su na svom terenu protiv Udinezea, pošto je utakmica završena rezultatom 1-1. Tako je ovogodišnja senzacija...

POVEZANE OBJAVE