Mijailović najavio bolje dane za FK Partizan

JSD Partizan proslavilo je 78. rođendan i tom prilikom izabralo najuspešnije timove i pojedince u protekloj godini.

Reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović i rvač Hetig Cabolov proglašeni su za najbolje sportiste Jugoslovenskog sportskog društva Partizan za proteklu godinu.

Najuspešnije ekipe JSD Partizan su veslački klub u ženskoj i košarkaški klub u muškoj konkurenciji.

– U juniorskoj konkurenciji, ponovo je veslački klub osvojio priznanje u ženskoj konkurenciji, dok je najbolja juniorska muška ekipa bila teniski klub. Najuspešniji pionir je Mateja Aleksić iz atletskog kluba, dok je najuspešnija pionirka Jelisaveta Pejčić iz biciklističkog kluba. Za najuspešnijeg trenera, proglašen je legendarni Željko Obradović koji je predvodio “crno-bele” košarkaše do titule šampiona ABA lige i četvrtfinala Evrolige – naveli su iz JSD Partizan.

Predsednik JSD Partizan je naveo da se nada da će uskoro da se reši kriza u fudbalskoj sekciji “crno-belih”.

– Ono što mi je jako krivo i mislim da će se uskoro rešiti ta kriza u fudbalskom klubu, to su informacije koje imam. Nedostaje nam najveći klub od svih klubova ovde, koji bi trebalo da bude nosilac svih ovih projekata i da pomaže svim ostalim klubovima, ali se nadam da će se do Nove godine rešiti i taj problem, i kriza u fudbalskom klubu Partizan prestati više da postoji. Mi moramo da sačuvamo taj klub,zaključio je Mijailović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Jokić ide na Olimpijske igre

Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić igraće za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovu informaciju je preneo poznati košarkaški novinar...

POVEZANE OBJAVE