NOVAK SAOPŠTIO VESTI O TURNIRU SA KOJIM SE DUGO MUČIO: Igraće se kao gren slem (VIDEO)

Špekulisalo se da se tenis na najvišem nivou više neće igrati u Sinsinatiju, gde se tokom letnjih meseci održava masters turnir, u sklopu američke turneje, zajedno sa kanadskim mastersom i nekim manjim turnirima, a sa vrhuncem na US openu.

Ipak, neće doći do tako velikih promena, šta više – biće ih u suprotnom smeru. Naime, organizatori ovog turnira su saopštili, preko “svojih glasnika” u vidu aktuelnh šampiona Novaka Đokovića i Koko Gof, da će se od 2025. godine ovaj turnir razvući tokom čitave dve nedelje.

Novak i mlada američka teniserka saopštili su u videu koji je objavljen da turnir ne menje mesto i da će biti uloženo još 200.000.000 dolara u njega, odnosno da će se igrati “kao gren slem”, kako je rekla Koko.

Novak je ove godine trijumfovao po treći put na ovom turniru posle spektakularnog finala sa Karlosom Alkarazom, ali mu je turnir dugo predstavljao najveću muku, pošto mu je falio da kompletira riznicu trofeja sa svih najvećih turnira.

Najuspešniji na ovom turniru je Rodžer Federer, koji je podizao trofej sedam puta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nekadašnji centar Pešićeve Zvezde pojačao konkurenta za titulu ACB lige!

Nekadašnji centar Crvene zvezde Oliver Stević pojačao je Tenerife, tim kome sledi borba u plejofu španske ACB lige, nakon...

POVEZANE OBJAVE