ŽELJAN NOVIH IZAZOVA: Pep Gvardiola preuzima posrnulog velikana italijanskog fudbala?!

Koliko god to nekima teško za prihvatiti, Pep Gvardiola je od Mančester Sitija napravio evropskog giganta nakon osvajanja triplete prošle sezone.

Gde god je radio glasoviti stručnjak je donosio nešto novo te ređao uspehe. A upravo za uspehom vapi i jedan drugi evropski gigant.

Juventus je unazad nekoliko godina bio rame uz rame s evropskom elitom, ali krizom uzrokovanom koronavirusa usledio je totalni sunovrat pa tako ‘Bianconeri’ ove sezone ne igraju ni UEFA takmičenja .

Upravo je Gvardiola opcija da preuzme kormilo posrnulog velikana u narednom periodu ostvario otvorenim. Scenario na kakav bi definitivno svi navijači Juventusa odmah pristali.

Gostujući na jednoj konferenciji Gvardiola je upitan da li bi ikada vodio Juventus. U odgovoru je otkrio da ne bi imao ništa protiv toga da radi u Italiji, zemlji u koju vrlo rado dolazi.

-Nisu me nikad zvali, ali u Italiji je stvarno jako dobro. Tu često dolazim na odmor, kazao je proslavljeni trener.

Gvardiolin ugovor sa Sitijem završava na leto 2025. godine. Do sada je bio prvak u Španiji (Barselona), Nemačkoj (Bajern) i Engleskoj (Mančester Siti). Italija je sledeća stanica?

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE