EMOCIJE SU TU: Svi znaju šta osećam kad neko pomene Partizan

U okviru drugog kola Evrolige, košarkaši Partizana u Lionu gostuju ekipi Asvela.

Za Asvel igraju dva bivša košarkaša Partizana, francuski košarkaši Boris Dalo i Žofri Lovernj. Oba igrača prema Partizanu imaju velike emocije, i svima je poznato da su im crno-beli u krvi. Jedan od njih čak ima istetoviran i grb Partizana na ruci, a to je nekadašnji NBA igrač Žofri Lovernj.

-Nije baš moralo tako da bude, ali to je košarka. Emocija će biti, tu nema dileme. Svi znaju šta osećam kada neko pomene Partizan, šta je taj klub uradio za mene, poznata je i moja ljubav prema Srbiji, ali u četvrtak, kao profesionalni košarkaš, pokušaću da ostavim emocije po strani. Da li ću uspeti, videćemo“, rekao je Lovernj za Mozzart Sport i dodao:

-Biće čudno, ponekad pomislim da sam juče igrao za Partizan, a već je prošlo toliko godina. Pričali smo već o tome, ništa se nije promenilo. Znam samo da će biti teška utakmica i da će Partizan sa Obradovićem dati sve od sebe da pokuša da nas pobedi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VANREDNA KONFERENCIJA: Predsednik Partizana se obraća novinarima

Košarkaški klub Partizan obavestio je medije da će se prednik kluba Ostoja Mijailović obratiti medijima danas od 15 časova. U...

POVEZANE OBJAVE