Ivan Adžić više nije sportski direktor Železničara

Železničar je prošle sezone izborio plasman u Superligu Srbije. Ekipa iz Pančeva se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli SLS sa samo četiri boda. Nakon što su smenili trenera, sada su ostali i bez sportskog direktora.

Adžić je bio sportski direktor Železničara od 2022, a tim iz Pančeva je uspeo da uvede u Superligu Srbije.

-Pre tačno godinu i po dana prihvatio sam funkciju sportskog direktora Železničara. U tom trenutku sam imao ispred sebe veliki izazov i samo jedan cilj, a to je da uvedem Železničar u superligaše prvi put u istoriji Pančeva. Zajedničkim snagama smo uspeli u tome i zbog toga sam ponosan i srećan. Ono što sam odmah rekao i stojim iza toga: ‘Lakše je ući u Superligu, nego u njoj opstati’. Ulaskom u Superligu odgovornost je još viša, te je profesionalni i strateški pristup u radu sa timom potrebno podići na još viši nivo, obrazložio je razloge odlaska Adžić.

On je poželeo sreću ekipi Železničara u nastavku sezone u SLS.

-Odlazim iz kluba kako se sadašnje aktivnosti i odluke uprave kluba i moje viđenje superligaša ne poklapaju. Ono što želim da kažem je da sam u Pančevu stekao mnogo prijatelja, sarađivao sa divnim ljudima, trenerima, momcima, odnosno igračima iz kluba o kojima imam samo reči hvale. Želim im sreću u daljem radu, istakao je Adžić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Javio se i Partizan: Ko je isekao minut snimka? (VIDEO)

KK Partizan izdao je saopštenje u vezi sukoba Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija. "KK Partizan Mozzart Bet izražava žal zbog...

POVEZANE OBJAVE