Ogromno interesovanje Delija za meč u Lajpcigu: Određen broj karata

Kako su najavili iz Fudbalskog kluba Lajpcig, Crvenoj zvezdi pripada 2.130 ulaznica za njene navijače za utakmicu u Lajpcigu, ali nema dileme da će biti daleko više simpatizera srpskog prvaka na Red bul areni. Srbi iz Nemačke, Austrije, Švajcarske i zemalja iz okoline u akciji su nabavljanja karata, piše Sport klub.


EURO 2024: Francuska - Poljska | Nizozemska - Austrija | Danska - Srbija | Engleska - Slovenija


Ulaznica ima na specijalizovanim sajtovima za legalnu preprodaju karata za sportske događaje, a za stranu stadiona na kojoj će biti navijači Crvene zvezde najniže cene su 70 evra.

Nisu to ulaznice za sektor gde će biti Delije (prodavaće ih isključivo klub), ali jesu za tu stranu i očekuje se da veliki broj zvezdaša bude raštrkan po tribini C.

Iz Lajpciga su naglasili da su tribine B i D rezervisane isključivo za navijače domaćeg kluba i da na te delove stadiona (iza golova) ne sme da se ulazi u bojama i obeležjima protivničkog kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mrkela o novom pojačaju Zvezde: ” Zaista smo ga dugo pratili”

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela prezadovoljan je zbog dolaska mladog Lazara Jovanovića iz Vojvodine. Vojvodina nije ispunila klauzulu o...

POVEZANE OBJAVE