Srbija povela golom Lučića, pa potpuno demolirana od strane Engleza

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije poražena je na gostovanju Engleskoj u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa ubedljivih 9-1.

Naši reprezentativci poveli su golom fudbalera Crvene zvezde Vladimira Lučića u 27. minutu, ali je potom usledio pravi debakl, u kom su golovi Engleza padali kao na traci.

Već do poluvremena je tako nešto bilo nagovešteno. Golovima Filogena-Bajdejsa u 38, Delapa u 42. i Eliota i 7. minutu nadoknade ekspresno je došlo do velikog preokreta, pa je domaćin na pauzi vodio sa 3-1.

Do kraja su samo uvećali prednost, pošto su u našu mrežu smestili loptu još četiri puta. Madueke je golovima u 53. i 59. minutu povisio na 5-1, a potom se nakon samo četiri minuta i Filogen-Bajdejs po drugi put upisao u strelce za prednost od 6-1.

Debakl je začinio igrač Čukaričkog Luka Subotić autogolom u 87. minutu, a Džonatan Rou dva minuta kasnije povisio na 8-1. Konačan rezultat postavio je Eliot u prvom minutu zaustavnog vremena.

FOTO: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Piksi upisao i ovog igrača na širi spisak za Euro!?

Fudbalski savez Srbije poslao je UEFI širi spisak igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo. Prema informacijama Mozzartsporta, selektor Srbije Dragan Stojković i...

POVEZANE OBJAVE