Stamenić o Zvezdinoj formi: Tek će se videti plodovi rada

Fudbaler Crvene zvezde Marko Stamenić jedan je od standardnih igrača u Baharovom timu. Dobio je značajnu ulogu, a za Sportski žurnal je pričao formi svog tima.

-Naporan period je iza Crvene zvezde, a izazovi nas tek očekuju posle reprezentativne pauze. U ovom momentu je najbitnije da smo pobedom na gostovanju Radničkom u Kragujevcu zaokružili ciklus utakmica pred obaveze u državnim timovima. Vredno smo radili, sigurni smo da će se to isplatiti u nastavku sezone. Cilj nam je da budemo šampioni države, sezona je duga, a mi ćemo učiniti sve kako bismo osvojili prvenstvo, rekao je Stamenić u izjavi za Sportski žurnal.

On je istakao da će plodovi rada u Zvezdi biti primetni u narednom periodu.

Pri povratku iz reprezentacija očekuje nas težak raspored utakmica u kratkom vremenskom intervalu. Igraćemo mečeve na tri do četiri dana, ali bićemo spremni da odgovorimo svim zahtevima. Očekuje nas pored prvenstva i Lige šampiona takmičenje u Kupu Srbije, što je igračima, ljudima u klubu i navijačima veoma važno. Ubeđen sam da će plodovi rada u mesecima iza nas tek biti uočljivi kroz igru i rezultate, veruje reprezentativac Novog Zelanda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Hamad Međedović je u glavnom žrebu Rima

Srpski teniser Hamad Međedović uspešno je prebrodio poslednje kolo kvalifikacija za masters u Rimu. Hamad je u dva seta...

POVEZANE OBJAVE