ZAKUCAJ DO POBEDE: Postani MVP i osvoji SONY PLAYSTATION 5!

Meridian je spremio poslasticu za ljubitelje najbolje evropske košarke! Postani i ti MVP i osvoji PlayStation 5 i moćne bonuse!

Ako ste ljubitelj najbolje evropkse košarke sigurno ste sa velikim nestrpljenjem čekali početak Evrolige. Beogradski crveno i crno beli sa izuzetnim ambicijama su ušli u novu sezonu, a najbolje iznenađenje pripremio vam je MERIDIAN!

Pruža vam se šansa da postaneteMVP KLAĐENJA i osvojite poklon koji danas svi žele: Sony Playstation 5!

Šta treba da uradite da biste učestvovali? Sastavite tiket u kojem ćete igrati na poene igrača u okviru evroligaških mečeva. Potrebno je da tiket ima najmanje četiri sekcije, da odigrate više poena, a minimalna uplata po tiketu je 100 DINARA!

Igrač koji pogodi najveći ukupan zbir poena tokom trajanja akcije osvaja GLAVNU PREMIJU!

Ali, nagrade ne osvaja samo pobednik turnira. 10 najboljih igrača na listi će biti nagrađeno bonus novcem u razmaku od 1.000 do čak 10.000 DINARA!

VAŽNA NAPOMENA: Tiketi moraju biti odigrani i rezultovani istog dana! Eto prilike za nekoliko tiketa koje možete odigrati danas i sutra!

Pokažite da ste vrhunski košarkaški znalci! Odigrajte na poene igrača i postanite MVP klađenja!

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Minesota opet pregazila Finiks (VIDEO)

Košarkaši Minesote nastavili su sa dominatnim partijama u seriji sa Finiksom i došli su do vođstva 3:0 u seriji....

POVEZANE OBJAVE