Zvezda angažovala još dvojicu Senegalaca: Šerif je naš brat

Nakon Šerifa Endiajea, Crvena zvezda je i svoj omladinski pogon pojačala Senegalcima, pošto je danas predstavljen tandem iz ove zemlje, koji je potpisao profesionalne ugovore sa klubom.

Zanimljivo je da se radi o fudbalerima istog prezimena, ali koji nisu u srodstvu – Mamaduu i Modu Folu.

Mamadu igra na mestu štopera i rođen je 3. juna 2005. godine, a nosiće broj 25.

Presrećan sam zbog dolaska u veliki klub kao što je Crvena zvezda. Znam da se radi o najvećem klubu u ovom delu Evrope i nekadašnjem osvajaču Lige šampiona, kao i titule svetskog prvaka. San mi je da debitujem za prvi tim, radiću vredno da se dobrim partijama u juniorskoj selekciji nametnem i dobijem poziv. Imao sam priliku da gledam Zvezdu, bio je to meč protiv Jang bojsa, koji na žalost nismo uspeli da pobedimo, ali atmosfera je bila fenomenalna. Sanjam da budem deo toga. U omladinski tim sam se sjajno uklopio, zadovoljan sam debijem, kao i načinom na koji su me svi u klubu prihvatili, izjavio je Mamadu Fol.

Njegov zemljak i prezimenjak Madu je ofanzivac i najprirodnije se oseća na levoj strani terena.

Ponosan sam zbog potpisa za Crvenu zvezdu koja je veliki klub. Već sam imao priliku da debitujem, u utakmici gde smo bili odlični, i nastaviću da radim vredno kako bi stigao i do prvog tima, izjavio je Madu, koji je zemljaka Šerifa Endiajea istakao kao uzora.

Šerif je naš brat iz Senegala i presrećni smo što smo imali priliku da ga gledamo na utakmici protiv Jang bojsa u kojoj je postigao gol. Moj san je da idem njegovim stopama i zaigram za prvi tim Zvezde, te postignem gol na punoj Marakani, rekao je Madu Fol.

Obojica su već debitovali u utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca, u pobedi od 5-0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOGOVOREN POSAO: Glazer odlazi iz Zvezde, klub će zaraditi trostruko više nego kad je kupljen!

Fudbalere Crvene zvezde očekuje večeras prvenstveni duel protiv Vojvodine. Već se govorilo o tome da će Omri Glazer otići i...

POVEZANE OBJAVE