Mlada nada Partizana odbila Barselonu

Mlada nada Partizana Matija Popović odbio je Barselonu, javlja “Telegraf”.

Za njega od ranije postojalo interesovanje Milana i Borusije iz Dortmunda, a sada se u priču umešao i katalonski klub.

Slavna Barselona je odmah reagovala a prva ponuda, u koju je Telegraf imao uvid, stigla je za Popovića krajem avgusta. Kako javlja pomenuti portal fudbaleru i njegovoj porodici je ponuđen četvorogodišnji ugovor, koji je sadržao bonus za potpis u iznosu od 250.000 evra. U prvoj godini bi zaradio 160.000 evra, u drugoj – 180,000, u trećoj 200.000 i završnoj 230.000 evra.

On bi igrao u Barselona B ekipi, pripremajući se za prvi tim, s obzirom na činjenicu da se radi o momku koji ima samo 17 godina i nema profesionalno iskustvo, bio licenciran za seniorsku ekipu sledio bi mu i bonus od 100.000 evra.

Za drugu ponudu bonus za potpis je povećan na 300.000 evra, a igrač bi bio nagradjen i sa 200.000 evra ukoliko bi bio licenciran za prvi tim Barselone. Na sve to, Popoviću su bili garantovani i redovni bonusi za uspehe tima, kako B ekipe, tako najjače selekcije ukoliko bi nekada se domogao tog nivoa, piše Telegraf.

Popović je letos odbio da potpiše ugovor sa crno-belima, ostavljen je po strani, a u januaru mu ističe stipendijski ugovor sa timom iz Humske nakon čega je slobodan u izboru nove sredine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sve je poznato: Obradović doneo odluku o Naneliju

Trener Partizana Željko Obradović odlučio je da u trečem meču finala plej-ofa za crno-bele ne igra Džejms...

POVEZANE OBJAVE