NEĆE GA SPASITI NI ROĐENI BRAT: Večiti koštaju posla Parkera, poznato ko je favorit da ga nasledi?

Francuski Asvel katastrofalno je započeo novu sezonu u Evroligi, pošto je u prva dva kola poražen od Crvene zvezde i Partizana sa preko 20 poena razlike.

Tako se ne nazire napredak u odnosu na prošlu sezonu, koja je takođe bila veoma loša, a pritom u francuskom prvenstvu tim iz Vilerbana nije dogurao ni do finalne serije.

Sve to bi moglo da košta posla Ti Džej Parkera, za kog se gubi strpljnje u Upravnom odboru kluba, navodi “BeBasket”.

Jasno je da Parkera na klupi drži njegov brat Toni, legendarni NBA superstar i prvi čovek kluba, ali prema ovim navodima teško je da će uspeti da ga spase ovog puta gubitka posla.

Ti Džej Parker inače ima važeći ugovor do 2026. godine, a u Asvelu je proveo kompletnu trenersku karijeru, počev od 2013. godine, prvo kao pomoćni, a potom i kao glavni trener.

Kao glavni kandidat za naslednika spominje se selektor njihove reprezentacije Vensan Kole, koji predvodi Bulonj Levaloa, gde je trenirao Viktora Vembanjamu prethodne sezone i zajedno sa njim eliminisalo upravo Asvel u polufinalu francuskog prvenstva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JOKIĆ SVESTAN GREŠAKA: Uništili su nas u reketu!

Košarkaši Denvera čekaće narednu priliku da završe plej-of seriju protiv LA Lejkersa. Jezeraši su sinoć slavili i smanjili na 3:1....

POVEZANE OBJAVE