PIKSI I KAPITEN PRED MAĐARE: Želimo revanš!

Fudbaleri Srbije sutra gostuju Mađarskoj u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Orlovi su poraženi u Beogradu 2:1 a imaju isti broj bodova, po 10 poena, kao i sutrašnji rival.

O očekivanjima pred meč govorio je selektor Dragan Stojković:

Moje mišljenje se ne menja. Cilj svih nas, prevashodno moj kao selektora, jeste da Srbija ostvari plasman na EURO 2024. Tim znam 99 odsto, ali ajde da sačekamo sutrašnji dan. Ono što me raduje jeste rad, ponašanje igrača, njihov pristup obavezama. Zato mislim da će dati sve od sebe da odigraju dobru utakmicu i daju poslednji atom snage. Mlada reprezentacija? Sigurno je bolno, ali ne bih više komentarisao, želim fokus i koncentraciju za naš meč. Kakva je situacija sa Veljkovićem? Neće igrati. Ima bolove, primicač je u pitanju, ne možemo da računamo na njega. A za Crnu Goru ćemo videti. Mađarski tim je veoma kvalitetan, poseduju jednu vrstu samopouzdanja, deluju čvrsto, organizovano, pokazali su to u Beogradu. Bili su bolji u prvom, mi u drugom, osvojili su tri boda, a mi smo došli ovde da vratimo ta tri boda. Želimo revanš. Imaju odlične igrače, u svakom slučaju videćemo. Oni žele da budu bolji, ali želimo i mi, tako da sve to garantuje dobru utakmicu, rekao je on na konferenciji za Medije.

Uz njega, obratio se i kapiten Dušan Tadić:

Dosta dobro smo igrali na gostujućim terenima, želimo tako da nastavimo. Pred nama su dva meča, bilo bi dobro da pobedimo, timski duh je jako dobar i to ćemo pokazati sutra. Imali smo i kod kuće dobre rezultate, ali nekako se nameštalo da su nam odlučujući mečevi u gostima, pa možda nas je to inspirisalo. Igrali smo ovde već dva puta, kvalitetni su uslovi, teren odličan, ali i kod nas je Marakana bila dobra, teren nikad bolji, ovde je nov, lep stadion i lepo je igrati na novom stadionu. Očekujem da imamo podršku i ovde, naravno domaćin je brojniji, ali verujem da će se čuti i naši navijači, rekao je fudbaler Fenerbahčea.

Piksi ostaje bez još jednog reprezentativca protiv Mađarske?

Susret Mađarske i Srbije na programu je sutra od 20:45. Orlovi potom u utorak u isto vreme dočekuju Crnu Goru koja ima osam poena. Preostao nam je onda 19.11 meč sa Bugarskom.

Foto: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LŠ: Bajern i Real remizirali, odluka o finalisti pada u Madridu (VIDEO)

U prvom meču polufinala Lige šampiona, Bajern Minhen i Real Madrid su odigrali 2:2. Poveo je Real sredinom prvog poluvremena...

POVEZANE OBJAVE