Ivanović izneo očekivanja pred Borac: Evo šta je rekao trener Zvezde

U okviru trećeg kola ABA lige, košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Borca u Čačku. Crveno-belima ovaj meč dolazo nakon poraza u Kaunasu od Žalgirisa, a trener Duško Ivanović je izneo očekivanja.

Čeka nas teška utakmica, ne samo zbog toga što smo juče igrali meč u Kaunasu, već zbog rivala koji je odlično otvorio sezonu, koji je dobro vođen sa klupe, koji igra dobro, i koji će nakon uvodne dve pobede igrati rasterećeno, ali sa puno samopouzdanja, rekao je Ivanović, prenosi klub.

-Noćas smo stigli iz Kaunasa, danas odradili trening oporavka, a već sutra imamo novu utakmicu koja neće biti uopšte laka, rekao je košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

Borac ove sezone ima iskusnu i dobru ekipu i to je pokazao i na parketu sa dve uvodne pobede. Pozivam i naše navijače da nam pruže podršku u nedelju, dvorana Borca je uvek bila dobar domaći teren i podrška za domaću ekipu, dodao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Oglasio se Saldanja nakon smene Duljaja (FOTO)

Brazilski napadač i igrač Partizana Mateus Saldanja prvi je fudbaler crno-belih koji se oglasio nakon što je klub smenio...

POVEZANE OBJAVE