Krstajićevi Bugari nastavili sa lošim rezultatima, posle novog poraza zakovani za dno naše grupe (VIDEO)

Nakon što je odigrala remi sa našim nacionalnim timom, reprezentacija Bugarske vezala je i drugi uzatopni poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a treći ukupno, računajući i prijateljski okršaj sa Iranom.

Ovog puta je u Sofiji sa 2-0 bolja bila Litvanija, koja je tako zakovala za dno tabele izabranike Mladena Krstajića u direktnom duelu.

Gostima je posao bio olakšan od 42. minuta, kada je Andian Kraev zaradio drugi žuti karton, pa je domaćin ostao sa igračem manje.

To je već do kraja prvog poluvremena iskoristio gostujući nacionalni tim, pa je golom Pijusa Sirvisa poveo sa 1-0. Odbrambeni fudbaler Litvanaca se postavio tako da je lopta koju su Bugari imali nameru da “očiste” što dalje od svog gola završila – u mreži.

Isti igrač je svojim drugim golom u 55. minutu postavio konačan rezultat, kada je bio precizan glavom posle centaršuta Lasickasa.

Sada su Bugari sa 2 boda na poslednjem mestu G grupe kvalifikacija, u kojoj su i naši fudbaleri, dok je Litvanija pretposlednja sa 5 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE