Mijatović pred Crvenu zvezdu: Imaju impresivan sastav

U nedelju od 18 časova košarkaši Borca dočekuju Crvenu zvezdu u Hali kraj Morave u Čačku.

Biće to duel dve neporažene ekipe posle prva dva kola. Zbog toga trener čačana Dejan Mijatović ističe da njegova ekipa može rasterećeno da uđe u meč protiv evroligaša.

Pobede protiv Cibone i Mege su mnogo važne jer su nam to direktni konkurenti. To su dve izuzetno neugodne ekipe, što su i pokazale. Naravno, trijumfi su velika satisfakcija za uložen trud tokom priprema. Ovo je prvi put da Borac ima dve pobede na početku ABA lige. Ali moramo da ostanemo čvrsto na zemlji, ostalo je da odigramo 24 utakmice. Već je jasno da će liga biti veoma zanimljiva, sa puno iznenađenja. Moram još jednom da istaknem da su momci pokazali veliki karakter protiv Mege, jer su se vratili nakon minus 13 i uspeli da slave u neizvesnoj završnici. Bitno je da nismo odustali, a to me raduje, izjavio je Mijatović za klupsi sajt.

Crven azvezda je favorit, ali Mijatović želi da njegova ekipa ima želju da se suprotstavi rivalu.

Želim da moj tim ostane gladan dokazivanja. Momci su željni da se takmiče, a ko im je bolji i atraktivniji rival od Crvene zvezde. Crveno-beli su, uz Partizan, pokazali koliko su dominantni već na početku sezone. Prilično se odvajaju od cele lige. Tim je savršeno selektiran, ima 16 sjajnih igrača u rotaciji. A tu je i Duško Ivanović, koji je sjajno sklopio kockice. Sve u svemu, Crvena zvezda impresionira svojim sastavom.

Hala kraj Morave će biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Želimo da odigramo dobru utakmicu. Posle dve pobede puni smo samopouzdanja. Znamo šta moramo da učinimo. Kada se igra protiv Crvene zvezde, sve mora da bude iznad standardnog nivoa. Disciplina mora biti zavidna, ne sme biti praznih hodova. Imamo nameru da izađemo na megdan kao pravi tim, završio je Mijatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE