MIJATOVIĆ POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Svaka čast momcima, ostali smo u utakmici do kraja

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Borac u Čačku posle velike borbe i veoma zanimljive utakmice 3. kola ABA lige.

Uprkos porazu, trener Borca Dejan Mijatović bio je zadovoljan izdanjem svog tima.

Rekao sam i pre početka da želimo da dočekamo Zvezdu pred našim navijačima na pravi način, da budemo pravi i konkurentan tim. Nemam problem sa pobedom ili porazom. kad te ekipa pobedi kvalitetom, uvek ću pružiti ruku. Zvezda je pobedila na kvalitet, presudio je skok. 14 više u korist rivala, 17 poena iz drugog napada. Mi smo u tranziciji imali 21 poen, naspram devet Crvene zvezde, jer smo hteli da nametnemo taj stil igre, konstatovao je Mijatović, pa poentirao:

Svaka čast momcima koji nisu odustali 40 minuta, ostali smo u utakmici do kraja i to nam je bitno za naredni period, jer gradimo takvu igru, takav mentalitet da ne odustajemo, da se borimo i ova utakmica nam je bila priprema za sledeće utakmice. Zvezda je pogodila mnogo teških šuteva i kada smo imali priključak, to je kvalitet. Čestitike Zvezdi, a mi se okrećemo utakmici protiv Splita, rekao je trener Borca.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda odbranila titulu posle golova Olajinke i Endiaja! (VIDEO)

Fudbaleri crvene zvezde savladali su TSC na stadionu "Rajko Mitić" sa 2-1 i tako obezbedili obranu titule. Terensku inicjativu...

POVEZANE OBJAVE