ZVEZDIN BISER MIJATOVIĆ: Pun stadion je naša najveća snaga

Nakon mečeva reprezentacije Srbije, fudbaleri Crvene zvezde u sredu počinju odbranu trofeja u Kupu Srbije.

Dočekuju ekipu Trajala iz Kruševca od 16 časova. Pred te mečeve i one u prvenstvu i Ligi šampiona, za klupski sajt je govorio mladi napadač Jovan Mijatović.

Već u sredu nas očekuje meč 1/16 finala Kupa Srbije protiv Trajala, a zatim ćemo igrati na svaka tri dana. Bićemo spremni za ni malo lak raspored i ritam koji je pred nama, uz takmičenje na sva tri fronta. Bićemo maksimalno oprezni, s obzirom da je Kup Srbije takmičenje u kojem se igra samo jedna utakmica. Usled reprezentativne pauze nedostaje nam veliki broj igrača, ali bićemo spremni za nastavak sezone. Igrači smo Crvene zvezde i to je nam je dovoljan motiv, uz neverovatne navijače koji su uvek uz nas. Još uvek sam pod utiskom kada je reč o utakmici protiv Jang Bojsa. Pun stadion je naša najveća snaga, hvala im za podršku, odužićemo im se na terenu, rekao je on.

On je potom dodao:

Najbitnije za napadača je da postiže golove, kada je tako, samopouzdanje je na visokom nivou. Zadovoljan sam formom. Upisao sam se u listu strelaca u oba meča Lige šampiona za mlade, protiv Mančester Sitija i Jang Bojsa. Međutim vremena za odmor nije bilo, s obzirom da su me očekivale dve utakmice protiv Italije sa nacionalnim timom. Dobru igru sam prikazao i u reprezentaciji i sa tri gola na dva meča se vraćam klupskim obavezama, verujem da ću se još boljim radom na treninzima izboriti za veću minutažu u prvom timu, zaključuje Mijatović.

Posle Trajala, Zvezda u šampionatu dočekuje Javor i potom gostuje Lajpcigu u Ligi šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Drugo zlato za Srbiju na Evropskom prvenstvu u boksu!

Nakon ekstratalentovane Sare Ćirković, stiglo je i drugo zlato za Srbiju na Evropskom prvenstvu u boksu, koje se održava...

POVEZANE OBJAVE