Partizan u pregovorima sa NBA zvezdom?!

Košarkaši Partizana mogli bi da u nastavku sezone budu jači za Tarensa Rosa, dugogodišnju NBA zvezdu, ako je verovati navodma portala “Nova S“, koji javlja da je ovaj košarkaš viđen u Beogradu, gde pregovoara sa čelnicima srpskog kluba.

Već je poznato interesovanja crno-belih za nekadašnjeg košarkaša Toronta, Orlanda i Finiksa, što je i sam u jednom momentu priznao, a takođe je govorio i da bi bilo zanimljivo kada bi zaigrao u Srbiji jer mu je žena sa ovih prostora.

U međuvremenu je sam košarkaš podgrejao ovakve špekuacije slikom sa aerodroma u Njujorku koju je podelio na društvenim mrežama, što doduše i demantuje navode da se nalazi u Beogradu.

Ipak, čekao je NBA ponudu i delovalo je da je ovakva mogućnost propala, ali su se stvari možda promenile pošto nije uspeo da pronađe angažman u najjačoj ligi sveta.

Eksplozivni bek je 2012. godine odabran kao 8. pik na Draftu od strane Toronta, u kom je proveo pet sezona, dok 2017. nije prešao u Orlando, gde je takođe igrao sa uspehom. Poslednji klub bio mu je Finiks, za koji je nastupao kratko ove godine.

Ros je 2013. godine pobedio na Ol-star takmičenju u atraktivnim zakucavanjima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE