Crnogorci izneli očekivanja pred Srbiju: Detalji će odlučiti, ranjivi su u odbrani

 U sklopu kvalifikacione grupe G za plasman na EURO 2024. godine, Fudblaska reprezentacija Srbije će dočekati Crnu Goru.

Srbija je na drugom mestu sa dva boda više i utakmicom više od Crne Gore. Fudbaler crnogorskog tima Stefan Mugoša je izneo očekivanja pred ovaj susret.

-Kod njih je vrrovatno drugačije posle utakmice u Budimpešti, a mi smo fokusirani samo na sebe. Srbija je izgledala ozbiljno protiv Mađarske, ali svakako ima mane i tu treba da tražimo priliku, prenose Vijesti reči Stefana Mugoše.

On smatra da mogu do sva tri boda u Beogradu.

-Fudbal je živa materija, ne možete unapred da “nacrtate” stvari, a mi znamo da nas čeka veoma težak meč. Veliki je ulog i nadam se da ćemo uz pomoć navijača, koji dolaze u velikom broju, stići do povoljnog rezultata.

Mugoša veruje da ni reprezentacija Srbije neće krenuti svim silama u napad.

-Možemo da izdržimo nalete Srbije. Imaju veliki napadački potencijal, ranjivi su u odbrani i nisam siguran da će se tek tako zaleteti u napad. Nikad nismo bili bliže Evropskom prvenstvu i imaćemo šta da pokažemo u Beogradu. Bitno je da budemo skoncentrisani, detalji mogu da odluče – ovakve utakmice rešavaju prekid, nepažnja… kaže Stefan Mugoša.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Oglasio se kandidat za klupu Partizana: Smatrali smo Partizan našim, a onda su nam objasnili da je njihov

Juče se pojavila informacija da Partizan neće štedeti kad je reč o angažovanju trenera za narednu sezonu, a kriterijum...

POVEZANE OBJAVE