Obradović pred Barsu: Ako hoćemo pobedu, moramo da budemo maksimalno dobri

Košarkaši Partizana u utorak od 18.30 časova u Štark Areni dočekuju Barselonu u okviru 3. kola Evrolige.

Crno-beli do sada imaju skor 1-1, a u boljem raspoloženju dočekuju Katalonce s obzirom da su slavili u Vilerbanu nad Asvelom.

Trener Željko Obradović ističe da je Barselona jedan od favorita za osvajanje Evrolige.

Igramo protiv tima koji je među glavnim favoritima. U seriji su dobrih rezultata i igraju veoma dobro. Raduje nas što prvi put igramo u Areni pred našim navijačima, od njih očekujem barem nivo koji je bio prošle godine. Barselona igra dobro, napravili su roster koji je popunjen na svakom mestu. Svi koji su došli dobro su se uklopili, treneru je sve poznato, igrao je u Barseloni i bio kapiten tima. Rade neke stvari slično kao prošle sezone. Mogu da igraju sa različitim postavama, ton igri daju spoljni igrači, posebno Laprovitola. Abrines je strašnoj šuterskoj formi, Kalinić može da igra na poziciji na tri ili četiri. Prošle godine smo izgubili od njih, sada ako želimo da budemo dobri, moramo da odigramo maksimalno dobro, istakao je Obradović. 

Katalonci imaju skor 2-0, a do sada su pobedili Anadolu Efes kao domaćini, odnosno Olimpijakos u Pireju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novi udarac za Liverpul, korak unazad u borbi za titulu, remi protiv Vest Hema (VIDEO)

U prvoj utakmici 35. kola Premijer lige, izabranici menadžera Jorgena Klopa kao gosti odigrali su protiv Vest Hema nerešeno,...

POVEZANE OBJAVE