“Svi će igrati u Parizu, pa i Nikola Jokić”

Košarkaška reprezentacija Srbije je na Svetskom prvenstvu osvojila drugo mesto, i na taj način izborila učešće na Olimpijskim igrama.

Reprezentacija Svetislava Pešića je bila oslablejna izostankom velikog broja igrača, a ponajviše najboljim igračem NBA lige Nikolom Jokićem.

Ipak, on bi trebao da zaigra na OI u Parizu. bar tako za Madridski AS kaže Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković.

Treba uzeti u obzir da smo do srebra došli bez NBA šampiona i MVP Nikole Jokiće, MVP Evrolige Vasilija Micića i Nikole Kalinića. Ekipa se ujedinila i izvukal ono najbolje iz svakog pojedinca. Tako je u svakom sportu. Mogu da budem ponosan na sezonu Novaka Đokovića i svetsko zlato Ivane Španović. Inače, već sam najavio da će svi igrati u Parizu, pa i Nikola Jokić. Igre u Parizu biće velika žurka, očekujem da će Srbija imati veliki broj učesnika, rekao je Maljković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE