DAN „D“ ZA „ORLOVE“ – Igraj na Srbiju i osvoji bonus!

Fudbalska groznica se širi Evropom! Kvalifikacioni mečevi za Evropsko prvenstvo su u punom jeku, a svaki pas, svaki dribling, i svaki gol postaju ključni u borbi za prestižno takmičenje. To nisu samo obični fudbalski susreti. Oni su prilika da se ostvari san.

Upravo taj san sanja i reprezentacija Srbije, koja od 20:45 protiv selekcije Crne Gore igra najvažniji meč u borbi za plasman na EURO koji svi željno iščekujemo već 24 godine!

Posle dva vezana poraza od Mađara, naša ekipa je druga na tabeli sa 10 bodova, dok je Crna Gora treća sa osam, uz meč manje, pa i ona ima šansu za odlazak na smotru najboljih evropskih reprezentacija.

Kvota da Srbija večeras pobeđuje je u sportskoj kladionici Meridianbet 1.40, a posebno bismo izdvojili i specijal igara u Meridianbetu:

NAČIN PRVOG GOLA:

Gol glavom – 5.70

Slobodan udarac – 15

Penal – 7.00

HET – TRIK na meču – 7.00

Srbija postiže dva vezana gola na meču – 2.00

Mitrović postiže gol do 15. minuta – 8.00

Kompletan specijal igara za utakmicu Srbija – Crna Gora pogledajte na ovom linku.

Ukoliko još uvek nemate kreiran nalog na sajtu meridianbet.rs, učinite to već danas jer tom prilikom dobijate i fantastičan bonus dobrodošlice u vrednosti od 4.000 RSD.

Ali, ni to nije sve! Specijalno povodom večerašnjeg meča, Meridianbet je kreirao i posebnu promociju – ORLOVI TI DONOSE BONUS! Sve što je potrebno da uradiš jeste da uplatiš depozit, odigraš tiket koji sadrži meč Srbija – Crna Gora i automatski se kvalifikuješ za dodatni bonus! Uzmi svoj deo od 10.000 RSD bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE