Ivanović izneo očekivanja pred Monako: Kemba Voker? Spremali smo se za ceo tim

U okviru trećeg kola Evrolige košarkaši Crvene zvezde će dočekati ekipu Monaka. Trener crveno-belih Duško Ivanović je izneo očekivanja pred ovaj susret.

-Svaka utakmica Evrolige je bitna, naročito ova, nakon poraza u Kaunasu. Biće teško, protiv odlične ekipe koja je prema svim prognozama pre početka važila za favorita da ide na fajnal-for, koja ima izvanredan kvalitet. Nisu počeli baš dobro, ali zato će biti još opasniji, prenosi klub.

“Crveno-beli” su u prva dva kola upisali pobedu i poraz, dok Monako ima dva poraza.

– Moramo da budemo fokusirani i spremni za težak meč i verovatno 40 minuta ujednačene igre. Sigurno će igrati koncentrisano i snažno, pa i mi moramo tako. Košarka je sport gde 40 minuta mora da se igra, ne 35 ili 39. Moramo biti spremni, da igramo sa mnogo strpljenja. Monako igra izuzetno čvrsto u odbrani i kvalitetno u napadu. Ključ će biti naše strpljenje u napadu i odbrani, rekao je Ivanović.

Na pitanje o bivšem NBA asu Kembi Vokeru koji bi mogao da debituje za Monako upravo protiv Zvezde, crnogorski stručnjak imao je jasan odgovor.

-Spremali smo se za ekipu Monaka, ne za jednog igrača.

Trener Zvezde je napomenuo i da će podrška publike biti izuzetno važna.

-Ta pomoć nam je uvek bila dodatni motiv, kako prošle sezone tako i na dosadašnjim utakmicama, igrači su davali više od sebe. Nadamo se da će i sutra biti tako, jer nam je potrebna, zaključio je Ivanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE