Pešić žestoko o Marku Marinu: Njegovo maslo je što sam otišao, Zvezda je izgubila svlačionicu

Bivši igrač Crvene zvezde Aleksandar Pešić je letos napustio crveno-bele, a sada je u Informer Podkastu otkrio detalje odlaska iz kluba sa Marakane.

Sa članovima uprave Crvene zvezde i dalje imam korektan odnos. Osim sa Markom Marinom. Reći ću vam i zašto je to tako. Imam poštovanje prema Marku Marinu zbog njegove fudbalske karijere. Istina, ja sam ispod njega u tom smislu, ali mislim da je njegovo maslo što sam otišao. I to što je sada drugačija situacija u svlačionici. Tri ili četiri kola pre kraja, Miloš Milojević me oterao sa jednog treninga. Atmosfera je bila opuštena, skoro da smlo osvojili titulu. Uvek sam imao sa njim drugarski odnos, tada sam preterao u šali i bilo je zasluženo što me izbacio… Posle nekog vremena do mene je stigla informacija, naravno, neću reći od koga, da je Marin tada rekao treneru da je ovo prilika da me skloni, otkrio je Pešić.

Prisetio se tada iskusni napadač da je u prvom delu sezone imao više nego korektan odnos sa Marinom.

Kada sam sa polomljenim prstom igaro protiv Makabi Haife, pred derbi, kada je razlika na tabeli bila mala, Marin je dolazio do mene i bodrio me. Kada sam igrao sa injekcijama više od mesec dana govorio mi je da izdržim, a kad smo stekli +15 onda je rekao da me sklone. Ne znam da li se to ikada desilo u Zvezdi. Tu je trener da odlučuje o tome.

začudilo ponašanje bivšeg napadača Čelsija, posebno što je Marin bio za njegov povratak u Ljutice Bogdana.

Kada sam dolazio on je bio za to, ubeđivao me, znam da me ceni kao igrača. Nisam želeo da ga pitam jer mislim da bi se posvađali, lakše bi mi bilo da ga obilazim, ovo je prilika da i on sazna, jer se na kraju uvek sve sazna . Poslao sam mu poruku, pozvao me kasnije, ali nisam želeo da mu se javim. Ja Zvezdu volim, u Srbiji se brzo zaboravljaju stvari. U Zvezdu pre šest godina niko nije želeo da dođe, da se razumemo, i tada sam dobio dobar ugovor, direktor mi je sve to omogućio, ali svi koji su te godine došli to su uradili iz ljubavi prema Zvezdi. Svi smo mi oživeli karijere tu, pomogla nam je Zvezda, ali smo i mi dali klubu. Njega kada su zvali, nije želeo da dođe dok nije bilo Lige šampiona! Hoće da mi kaže da je veći zvezdaš od mene, e pa nije. Nije ni od Vujadina Savića, Branka Jovičića, Filipa Stojkovića, Milana Borjana….

On je istakao da je Crvena zvezda izgubila identitet i svlačionicu.

Pričam sa kapitenom Dragovićem, često se čujemo. Rekao mi je da je Zvezda izgubila svlačionicu…. Zvezda mora da ima pet ratnika, tri odlična stranca i jednog majstora što zabavlja publiku. Mi smo to u prvom mandatu imali sa Radonjićem, posle sa Kataijem. Sada toga nema, kao da se izgubio onaj duh. Ti strnaci su dobri igrači, ali ne znaju šta im poručuje publika kada pevaju ono:

Da kao lav se boriš”. Ne znaju da išibicare utakmicu u Surdulici ili na teškom terenu u Kragujevcu, rekao je između ostalog Pešić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE