Poraz crno-belih: Barselona savladala Partizan

U okviru trećeg kola Evrolige, košarkaši Partizana su na svom terenu ighubili od Barselone rezultatom 83:92.

Tim Željka Obradovića je dobro počeo utikmicu. Crno-beli su došli do prednosti od 8:2, ali su onda dozvolili protivnicima seriju od čak 15-2, kojom je Barselona prvo uspela da izjednači, a potom i povede i posle prvih deset minuta obezbedi sebi prednost od 23:16.

Crno-beli su uspeli početkom drugog kvartala da se vrate u meč. Avramović je pogodio prvu trojku za svoj tim, uspeli su i da povedu na kratko, a onda je usledila sjajna igra gostiju. Katalonci su, najpre, odličnim šutem za tri poena uspeli da se opet odlepe. Pogodio je Laprovitola dve trojke, a tačku na prvi deo igre stavio je Nikola Kalinić trojkom uz zvuk sirene za rezultat 44:34.

Uspeli su sjajnom igrom Džejmsa Nanelija da se crno-beli vrate u život već početkom treće četvrtine, međutim Barselona se ubrzo vratila. Dominirala je Barsa u reketima, a posebno je probleme pravila skokom u napadu, a Partizan nije imao rešenje za Ernangomeza i Parkera. Na kraju utakmice Barselona je imala 16 skokova u napadu, 24 asistencije, uz ukupno 13 ubačenih trojki.

Naneli je bio najbolji u Partizanu imao je 14 poena, Doužer je dodao 13, Ledej 12, a Avramović i Panter su imali po 11. Laprovitola na drugoj strani ubacio 20 poenai i Vili Ernangomez 15.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Nadal u svom stilu, posle tri sata, u osmini finala

Španski teniser Rafael Nadal savladao je Pedra Kaćina u trećem kolu mastersa u Madridu posle tri seta 6:1, 6:7,...

POVEZANE OBJAVE