SRBIJA – CRNA GORA: Poznati sastavi i formacije, nova iznenađenja Piksija

Za nešto manje od sat vremena počeće odlučujuća utakmica reprezentacije Srbije za plasman na Evropsko prvenstvo, kada će dočekati Crnu Goru na Marakani.

Poznato je i na koje fudbalere će računati selektori oba tima, kao i u kakvim formacijama će biti raspoređeni od starta utakmice.

Zanimljivo je da se u startnih 11 selektor Srbije Dragan Stojković opredelio za Miloša Veljkovića, koji će zauzeti mesto u defanzivi i pored problema sa povredom koji je imao. Iznenađenje je i izostanak Sergeja Milinković-Savića, a i ovog put sa klupe počinje Filip Kostić.

Sa druge strane Miodrag Radulović će napasti iz svih oružja, pošto će u tandemu u napadu zaigrati mladost Nikole Krstovića i iskustvo Stevana Jovetića.

Srbija (3-4-2-1): V. Milinković Savić – Milenković, Veljković, Pavlović – Živković, Gudelj, Lukić, Mladenović – Tadić, Ilić – Mitrović

Crna Gora (3-5-2): Mijatović – Tući, Savić, Tomašević – Marušić, Janković, Kuč, Camaj, Vukčević – Jovetić, Krstović.

Na klupi reprezentacije Srbije su još: Petrović, Radunović, Maksimović, Radonjić, Terzić, Kostić, Babić, Eraković, Ratkov, Samardžić, S. Milinković Savić, Đuričić.

Šansu sa klupe u crnogorskom sastavu vrebaju sledeći fudbaleri: Petković, Ličina, Radunović, M. Vukčević, Mugoša, Jovović, D. Bakić, Kosović, Raičković, Lončar, Osmajić, Milović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Rusi prvi do najboljih 8

Ruski teniseri Andrej Rubljov i Danil Medvedev plasirali su se u četvrtfinale mastersa u Madridu. Posle dobijenog taj brejka, Medvedev...

POVEZANE OBJAVE