Stojković nakon pobede: Evo šta je izjavio selektor Srbije

U okviru 8. kola kvalifikacija za Euro fudbaleri Srbije pobedili su Crnu Goru rezultatom 3:1.

Strelci u pobedi naše reprezentacije bili su Mitrović koji se u strelce upisao dva puta i Tadić. Ovom pobedom Srbija je došla na bod od plasmana na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Nakon pobede, svoje viđenje izneo je selektor Srbije, Dragan Stojković.

-Hoću da čestitam igračima na odličnoj utakmici u smislu htenja, želje, volje, nepredovanja. Fantastičan karakter su pokazali i kvalitet. Jedna velika pobeda za Srbiju. Vrlo smo blizu cilja. Vratili smo se praznih džepova iz Budimpešte. Nije tragedija da odigrate nerešeno, ali onda ne bismo zavisili od nas. Utakmica sa dosta tenzije, na psihološkom planu jako teška. Igrači su pokazali reakciju i želju za pobedom u drugom poluvremenu. Ja sam bio potpuno miran. Kao trener sam uradio sve da pripremim ekipu na najbolji način. Bio sam spokojan i miran i znao sam da će igrači odraditi svoj deo posla onako kako treba. Uvek postoji strah, ali taj strah od negativnog rezultata je pokazatelj da poštujete takmičenje. Ovde je u pitanju EURO, gde nismo bili 24 godine. Ulog je enormno veliki. Pripremio sam momke, a oni su uradili posao na najbolji mogući način. Želeo bih da se zahvalim navijačima i oni su zaslužili da odu kući srećni, rekao je Stojković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Alkaraz teškom mukom među najboljih osam

Španski teniser Karlos Alkaras izborio je plasman u četvrtfinale mastersa u Madridu pošto je bio bolji posle tri seta...

POVEZANE OBJAVE