Pešić prozvao Radeta Bogdanovića: Loš i bezobrazan čovek

Bivši igrač Crvene zvezde je javno izneo šta misli o fudbalskom analitičaru Radetu Bogdanoviću. Naime, Bogdanović je jednom prilikom rekao da Pešić nije kalibar za Zvezdu.

– Po meni je loš čovek, bezobrazan, osetio je šta prolazi u javnosti. Kad ga sretnem reću mu to u lice. On ima karijeru iza sebe, ali osetio je šta naš narod voli. On izađe i kaže za Avramovića košarkaša da je celo leto trenirao, a fudbaleri sa njihovim starletama po Mikonosu. Ko si ti da pričaš o svemu tome, da si toliko pametan, pa neko bi te pozvao da radiš. Što te neko ne zove da budeš trener, zašto nisi selektor  – rekao je Aleksandar Pešić za Informer i dodao:

– Ne možeš ti da izađeš na RTS i da ponižavaš ljude. Daje izjave da bi kupio poene, ako nisu zvali ovde, što ga nisu zvali u Južnoj Koreji. Ne možeš ti da izađeš i za nekog kažeš da je drvo.

Podsećanja radi, Bogdanović je jednom prilikom rekao da Zvezda nema centarfora.

– Evidentno je da Zvezdi godinama fali centarfor. Pričam stalno ne bi li neko čuo da kupi igrača, kupuju, ali… Oslanjaju se na naše domaće igrače ili naše internacionalce. Oni ne mogu da prenesu težište igre na protivničku polovinu, nemaju zavšnicu. Pešić je dugo igrao u inostranstvu, ali nije kalibar centarfora koji treba Zvezdi. Oni nemaju centarfora, to je najveći problem – rekao je Bogdanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SVE BROJNIJI: Još jedna olimpijska viza za Srbiju!

Srpski tim na OI u Parizu od sada je bogatiji za još jednog člana. Našu zemlju će predstavljati i veslač...

POVEZANE OBJAVE