Dominacija Zvezdine dece: Rutinska pobeda u Kruševcu za osminu finala Kupa Srbije (VIDEO)

U šesnaestini finala Kupa Srbije, fudbaleri Crvene zvezde su u Kruševcu savladali ekipi Trajala rezultatom 6:0.

Brzo su crveno-beli došli do vođstva, u devetom minutu je bio autogol Spasojevića za 1:0, posle prve ozbiljnije akcije crveno-belih. Nespretna reakcija defanzivca Trajala, koji je Zvezdi doneo rani gol i prednost. Nakon toga je Zvezda preuzela inicijativu, ređale su se prilike, u 20. minutu Ndiaje je bio u dobroj poziciji da duplira prednost svog tima, ali se spetljao ispred gola i ova šansa je otišla u nepovrat.

Utakmica je na poluvremenu završena rezultatom 1:1.

U 52. minutu Zvezda je duplirala prednost, Ndiaje je bio strelac. U 60.minutu su iz igre izašli Katai i Olajinka, a na terenu su Šljivić i Ivanić.

Zvezda je u 75. minutu postigla i treći gol. Strelac je bio Šljivić i navijači su počeli da slave. Međutim to nije sve, za samo nekoliko minuta novi gol. Strelac je bio Knežević u 77. minutu za 4:0. U 86. minutu sviran je penal za Trajal, šutirao je Đurović koji nije iskoristio priliku, visoko preko gola otišla je lopta. Novi gol za Zvezdu je postigao Jovan Mijatović, a nakon toga za 6:0 postigao je Šljivić novi pogodak.

Zvezda se tako pridružila Smederevu u osmini finala Kupa Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE