Džejms: Nisam video bolji Zvezdin tim, uzbuđen što ću igrati protiv Tea i Nejpira

U okviru trećeg kola Evrolige, košarkaši Crvene zvezde će u Areni dočekati ekipu Monaka. Jedan od najboljig igrača gostiju, Majk Džejms je za Mocart sport pričao o crveno-belima.

Napravili su dobar spoj talenta i borbenosti koja ih je krasila i ranije. Možda im je ranije nedostajalo tog dodatnog talenta koji ostali timovi mahom imaju, ali mislim da su sada pronašli pravi recept. Tu su Nejpir, Teodosić, Nedović, Giedraitis… Veliki je broj talentovanih igrača u njihovim redovima. Kada imaš talenat, igrače koji rade naporno, igraju dobru odbranu i neke manje stvari… Sigurno imaju bolji tim nego prošle godine i čini mi se da je ovo jedan od najboljih koji su sastavili otkako sam ja u Evroligi, rekao je Majk Džejms.

Posebno je izdvojio MilošaTeodosića i Šabaza Njepira.

Trudio sam se da priđem utakmici kao svakoj drugoj, da se ne opterećujem previše, pogotovu jer je ligaški deo sezone. Obojica su dinamični na različite načine. Miloš je možda nešto sporiji sada, ali rekao bih da nikada nije bio najbrži. Izuzetno je vešt, sjajno šutira, dodaje, ima visoku košarkašku inteligenciju… Šabaz je nešto brži, više koristi telo, atletski je bolji. Različiti su tipovi plejmejkera, rade drugačiji stvari na terenu, ali obojica su veoma dobri i uzbuđen sam što ću igrati protiv njih, istakao je on.

Meč između Zvezde i Monaka igra se u sredu od 20 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Teško mu pao poraz: Majk Džejms u suzama (VIDEO)

Jednom od najboljih košarkaša Evrope, Majku Džejmsu teško je pao poraz od Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige. Majk je postigao...

POVEZANE OBJAVE