LŠ: Neočekivan poraz Novog Beograda

Vaterpolisti Novog Beograda doživeli su prvi poraz u Ligi šampiona ove sezone, pošto su u trećem kolu A grupe na svom bazenu izgubili od Sabadelja sa 10:12. Razlog poraza Novobeograđana pre svega je posledica nesvatljivih grešaka u poslednjoj četvrtini u kojoj izabranici trenera Živka Gocića nisu uspeli da postignu nijedan gol.

Novi Beograd je odlično počeo meč, i zahvaljujući dobroj igri lako poveo sa 3:0. Domaći su kontrolisali rezultat sve do polovine treće deonice kada su Španci prvi put pripretili. Sabadelj je pogotkom Gusa Van Liperena prišao na gol zaostatka (8:7), ali je usledio munjevit odgovor aktuelnog šampiona Srbije. U razmaku od samo četrdesetak seknudi mrežu su pogađali Radomir Drašović i Alvaro Granados i Novi Beograd je ponovo stekao pristojnu prednost.

I kada se očekivalo da će Novobeograđani u poslednjoj četvrtini rutinski meč privesti kraju, Sabadelj je uspeo da na pravi način iskoristi greške domaćih, stigne do izjednačenja, a u finišu meča i do potpunog preokreta.

Najefikasniji u redovima Novog Beograda bio je Alvaro Granados sa četiri gola, dok se Radomir Drašović tri puta upisao u listu strelaca. U drugom meču A grupe elitnog takmičenja Breša je ubedljivo pobedila Steauu rezultatom 17:8.

U narednom kolu koje je na programu 1. novembra Novobeograđani gostuju u Bukureštu ekipi Steaue.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE