NEDOSTACI ĆE BITI OTKLONJENI DO DERBIJA: Partizan se oglasio o situaciji sa ulaznicama

Košarkaši Partizana juče su izgubili od Barselone u trećem kolu Evrolige.

Crno-beli sutra gostuju Olimpijakosu, a zbog dupliranih mesta je juče u Areni izbio problem na koji su reagovali navijači crno-belih.

Klub se u međuvremenu oglasio ponudivši rešenje za ovu situaciju. Oni su na sajtu objavili tekst koji prenosimo u celosti:

Nakon što su na sinoćnoj utakmici uočene  nove sistemske greške u izdavanju sezonskih i dnevnih karata,  KK Partizan Mozzart Bet je hitno sazvao sastanak sa tiketing provajderima Efinity i Fancee. Presekom stanja, utvrđene su greške izazvane nizom objektivnih okolnosti, ali i ljudskim faktorom prilikom manuelnog formiranja nove baze, što je bilo iznuđeno rešenje usled izostanka predaje starih podataka od strane starog tiketing partnera. U želji da unapredi poslovanje u oblasti tiketinga, osluškujući pritužbe na stari sistem, odnosno želje i potrebe navijača, Klub je ovog leta angažovao dva renomirana tiketing provajdera. Ipak, usled opisanih okolnosti, sistem je u početku rada pokazao određene manjkavosti koje po hitnom zahtevu kluba moraju biti otklonjene do naredne utakmice na domaćem terenu. Prvi korak u rešavanju problema jeste da svi navijači koji su prijavili problem sa duplim sezonskim ili dnevnim kartama moraju biti kontaktirani od strane tiketing provajdera do četvrtka u 20 časova. Ukoliko navijači svoj problem sa ulaznicama do sada nisu prijavili, to mogu učiniti odmah putem brojeva telefona 061 318 0361 i 061 318 0360 danas do 20 časova i sutra od 09 do 20 časova. Pre poziva, molimo sve navijače da pripreme lične podatke i podatke o ulaznicama sa kojima imaju problem. KK Partizan Mozzart Bet apeluje na strpljenje navijača i izvinjava se svima na neprijatnosti u ime Kluba i dve partnerske kuće koje za potrebe kluba obavljaju prodaju ulaznica. Sa druge strane, KK Partizan Mozzart Bet od tiketing partnera zahteva hitno rešenje nastalog problema. Klub izražava uverenje da će svi nedostaci biti otklonjeni do naredne utakmice koju crno-beli igraju na domaćem terenu, naveli su crno-beli.

Olimpijakos i Partizan igraju sutra od 20:15 u Atini. Posle ovog duela, crno-beli prvi susret na domaćem terenu igraju u evroligaškom večitom derbiju u 5. kolu 26. oktobra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE